Tuesday, December 22, 2009



Host: JOHO
Type: Music/Arts - Performance
Network: Global
Start Time: Friday, January 1, 2010 at 6:00pm
End Time: Saturday, January 2, 2010 at 12:00am
Location: Roost Bistro, The Zone, Johor Bahru

Description ....

A soft launch for JOHO which include showcase of talents in Arts such as music, photography, fashions, etc.

SPAM! is a platform for all younger generation to encourage them to develop and showcases their talents thus making it as a communication tool in order to strengthen the harmonious friendship among community.

bands that will be performing in accoustic mood :) -

PLAGUE OF HAPPINESS - our own SKA heroes!
STATIC - INDIE POP extraordinaire with a twist!
LAILA - the HEARTBEAT of JB with a new swing.
FINGER INC - our INDIE ROCK darlings.
ZILLER and the KLASIK Ikan Keli - ROCK N ROLL with an attitude.

- a brand thats been giving johor a new meaning of the word
STYLE.REBIRTH - a clothing outlet not to be missed visited in JOHOR.
THE GIRLS NEXT DOOR - they know the TRUE definition of looking good.
F IDEAS - printings and designs are not a major problem to them.
THE GOOD OLD THINGS - a brand that has been around SELLING some really GOOD OLD THINGS!

*this is JOHO first ever gathering. Expect something beautiful yet simple. We just want to make a stand that ARTS and CULTURE go hands in hands in order for EVERYONE to live in HARMONY. We are JOHOreans and being FRIENDLY is ON TOP of our to do list, EVERYDAY. Please RESPECT everyone despite of their RACES, POLITICAL VIEWS and what they LOVE most.....



The first 100 guests will received a goodie bag.

Please confirmed your attendance in JOHO's discussion thread.

Kira macam RSVP la :)p/s: All related photos and videos should be tag as "SPAM! JOHO"

Sunday, December 20, 2009

My Photoshoot

Ahad yang lepas kirrule dan dua org kawan kirrule ker Nusajay tok buat Fotoshoot so ni adlah random pic kirrule y die ambil oleh mumu dan epi.... kredit tu mumu n epi thnks guys

Tuesday, November 10, 2009

20/80 Rule

just want to shre something that i really feel good to share with you guys... IMPORTANT notes that all couple in this world should remember... and it's call 20/80 rule
In most cases, especially in relationships, you will only get 80% of what you NEED and you will hardly get the other 20% that you WANT in your relationship. There is always another person (man or women) that you will meet and that will offer you the other 20% which is lacking in your relationship that you WANT and believe me, 20% looks really good when you are not getting it at all in your current relationship.

But the problem is that you will always be tempted to leave that good 80% that you know you have, thinking that you will get something better with the other 20% that you WANT . But as reality has proven, in most cases, you will always end up with having the 20% that you WANT and loosing the 80% that you really NEED and that you already had.

Be careful in deciding between what you WANT and NEED in your life.Adultery happens when you start looking for what you don't have. 'Wow, this girl in my office is a real looker.
Somewhere along the way, you'll find a woman or a man who will be more charming or sensitive. More alluring. More thoughtful. Richer. Have greater sex appeal. And you will find a woman or man who will need you and pursue you and go loco over you more than your spouse ever did.
Because no wife or husband is perfect. Because a spouse will only have 80% of what you're looking for. So adultery takes place when a husband or wife looks for the missing 20%.

Let's say your wife is melancholic by nature. You may find yourself drawn to the pretty clerk who has a cherry laugh no matter what she says: 'I broke my arm yesterday, Hahahaha . . ...' Or because your wife is a homebody in slippers and pajamas, smelling of garlic and fish oil, you may fall for a fresh-smelling young sales representative that visits your office in a sharp black blazer, high heels, and a red pencil-cut skirt Or because your husband is the quiet type, your heart may skip a beat when you meet an old college flame who has the makings of a talk show host.But wait! That's only 20% of what you don't have. Don't throw away the 80% that you already have! That's not all. Add to your spouse's 80% the 100% that represents all the years that you have been with each other. The storms you have weathered together.

The unforgettable moments of sadness and joy as a couple. The many adjustments you have made to love the other. The wealth of memories that you've accumulated as lovers. Adultery happens when you start looking for what you don't have. But faithfulness happens when you start thanking God for what you already have.

But I'm not just talking about marriage.

I'm talking about life!

About your jobs.
About your friends.
About your children.
About your lifestyles.

Friday, November 6, 2009

Rupa vs Hati

hai semua pengunjung blog kirrule... lame rase nyer tak update blog kirrule ni.. da bersawang-sawang da ni.. hik hik..
Rase nyer arini kirrule terpanggil nak berkongsi dgn semua tentang

"Apa yang di cari dalam sesuatu perhubungan"
1. C.I.N.T.A

Tepuk dada tanyer lah selera..... actually kirrule smlm ,dapat sms dari seorg sahabat yang tengah down kerana baru berkenalan dgn sesorg yang agak dikatakan tidak sepadan dgn die. die sgt merasa rendah diri dgn keadaan diri tp ape y kirrule tgk kwn kirrule tu xder ler buruk ad ler rupa....cukup sifat.. dan kirrule taw kwn kirrule ni seorg y baik.

Apakah di sebabkn rupa kita yg kurang menarik menyebabkn kita perlu mengundur diri memberi peluang kepada org y lebih layak?

Apakah kita tidak layak d gandingkan dgn org yg mempunyai paras wajah yg lebih baik?

Adakah kita tidak berhak untuk ke atas org y memiliki paras wajah yg lebih menarik?

Pelbagai persoalan yang muncul di benak kita jika kita meletakan keupayaan kita, kelebihan kita yg mugkin satu kelebihan kita miliki, yang org lain tidak miliki.....
Sesunghnya kecantikan itu satu persoalan subjektif dan tersangat subjektif....
Dengan membeza kan diri sendiri dgn kelebihan org lain adakah kita mampu untuk menangung kesengsaraan diri. Add Image

Pada kirrule kita tidak harus meletakan paras rupa dalam sesuatu perhubungan penting nya hati seseorg tu. kirrule rase bkn kirule jer pnh bercerita pasal paras rupa dan hati ni tp bnyk blog2 len jgk. dan hal ni bkn terjadi pada kawan kirrule y sorunk ni jer malah ramai d antara meraka merasakan y sama. mungkin ad mengatakan mudah buat kirrule untuk berkata tp org yang mengalaminya.... TEPUK DADA TANYA SELERA

Tuesday, October 27, 2009

Hapy Birthday Rabiatul Adawiya

Ahad yang lepas kirrule berkesempatan untuk melawat sahabat lama kirrule time sekola rendah dulu2. majlis yg di adakan ialah majlis open house dan birthday party tuk baby gurl y sulung yg tersangat kiut miut ni... nama die rabiatul adawiya.. bru jer masok setahun ...
Sangat ler comel time kirrule dtg umah die kirrule bwk ler pink teddy bear y dlm pic die tu..so kirrule trus bg tunjuk kt die then die takot2 nk pegang lps papa die suh die amek die peluk sambil tepok2 bebear tu comel gler keletah die he3. tp die sgt2 comel...
ape2 pun kirrule doakn rezki y melimpah ruah , kesihatan y baik n kebahagiaan pada keluarga nadiah ni. semoga rabiatul jd anak y solehah dgr ckp mak bapak n jd anak y berguna . terpikir plak bler lg my turn kn hahahha..InsyaAllah ad rezki ad ler he3

Friday, October 23, 2009

Teater Srikandi Jauhar

Sinopsis Cerita
Entitled Srikandi Tanah Jauhar (The Heroine of Jauhar), The script is an original one written by playwright and author, Rahimah Muda, starring characters based on historical figures in Malaysia.Presented in a mix of drama, dance, music and poetry, the story weaves together two periods of Malaysia's history.
It is set in 19th century Johor, as told through the story of Bongkok (the hunchback); and the Malacca sultanate of the 16th century as portrayed through the story of the royal heroine, Tun Fatimah.Rahimah said the play's title symbolises the hero in everyone."Srikandi represents the heroine or warrior in all of us. It is not related to women, but men as well."Instead of fighting with weapons, she fought with courage and intellect," she said.The Bongkok segment deals with how the character hears about the story of Tun Fatimah, and becomes inspired to fight the colonist uprisings in Johor and Singapore.The Tun Fatimah segment deals with the crisis during her conflicts with the royal court of Sultan Mahmud Syah of Malacca.Rahimah, who has been actively involved in theatre for the past five years, wants the audience to draw their own conclusions from the play."It is performed in such a way for the audience to obtain knowledge, discuss and raise questions about the story. The audiences is free to interpret the script in their own ways," she said.Srikandi Tanah Jauhar is the work of over 60 people including actors, chorus members, dancers, singers, technical and stage crew.The participants are from theatre troupes Kesuma-i (Kasih Ehsan Selagi Umur Masih Ada- Insya Allah) and Awas (Anak Warisan Seni), the State Culture and Arts Department, Taman Seni Budaya Johor and Johor Heritage Foundation.The play is organised by southern region Dewan Bahasa dan Pustaka, with the co-operation of the Johor Theatre Council, RTM, Universiti Teknologi Malaysia, English College and Johor Baru Puteri Umno.
Ok..da bis bce ker sinopsis nyer..kirrule mls nk menaip juzt copy n paste jer hahhaha.. Jangan Marah yer...
Teater "Srikandi Tanah Jauhar" ni gabungan anta drama, muzik, puisi dan tarian. Berlatar Belakangkn 2 cerita sejarah antara Si Bongkok dan juga Tun Fatimah. Masing2 bersifat kepahlawanan yang mewakili semua pahlawna menentang penjajah dan musuh negara. best tgk teater ni tp yan gx best ble ad kanak2 ribena y berboran n memekak so mengangu kosentrasi menhayati teater ni.. huhu,,aper2 pun tahniah kepada Rahimah Muda kerana berjaya mengabung kan kedua-dua sejarah ni untuk menunjukan betapa Raja-raja Melayu dulu sering bertindak tanpa usul periksa dan selalu termakan dgn fitnah(Tun Fatimah)..dan betapa org melayu ni sering bertindak tanpa akal fikiran(Si Bongkok)...Tahniah jugak kepada semua pelakon teater "SRIKANDI TANAH JAUHAR"

Thursday, October 22, 2009

Kursus Perancangan Perniagaan Prosper PUNB - Batch 069

Hai .. guys...

For your guys information 6, 7, dan 8 oktober yg lepas kirrule berpeluang mengikuti kursus PUNB di Hotel and apartment Delta Inn , di Wisma Mais Shah Alam. Kursus yg berlansung selama 3 hari 2 malam tu. Penuh dgn. taklimat, motivasi dan cara membuat Rancangan Perniagaan. Hari pertama sehari suntuk hari kami di penuhkan dgn Motivasi . malamnya pulak da mula dgn. Rancangan Perniagaan atau lebih dikenali sebagai RP.

Setiap Peserta wajib menyiapkan RP untuk dapatkn Sijil dari PUNB. So dalam masa 2 hari tu kami perlu menyiapkan RP dgn. bertungkus lumus akhirnya kirrule berjaya jugak menyiapkn RP kirrule terima kasih pada Faiz sb. bg kirrule pinjam lappy die untuk kirrule wat RP.

Pada ahad lebih kurang jam 8.10 mlm kirrule bertolak balik ker johor dgn faiz dan samapai di kulai pada 11.30 mlm.. Adoi seram giler dgn faiz bawak keta tu laju sgt2.. seram kirrule Alhamdullah kirrule sampai dgn selamat he3..ape2 pun kirrule harap PUNB akan meluluskan RP kirrule.. kawan2 doakn jugak kejayaan kirrule ok.. seronok dapat jmper kawan2 baru Kimi, Mat, Syada Fusion Currypuff, Scha, Bibi Food Paste, Faiz, Nuar Saudagar kain, Fizz design, Cipun n ramai lg yg tak di sebut semua kt blog ni. sampai sini jer entri kali ni ...

Thursday, October 15, 2009

Majlis Tautan Kasih Alumni SMK. Tunku Abdul Rahman Putra, Kulai

Ni adalah gambar yang diambil sekitar
Majlis Tautan Kasih Alumni SMK. Tunku Abdul Rahman Putra, Kulai.

So ramai jgk bekas-bekas student STARP yang datang..ad jgk nmpk budak-budak batch aku yang datang. Hurm.. lau korunk tgk ad gmbr Que Haidar kn so die ni jgk merupakan bekas pelajar STARP yan gdatang pada hari tu. Lau uol nk taw MAWI tu pu datang nyer dari sekolah STARP... kre nyer diorg ni secara tak lansung mempopularkan sekolah aku yang da sememangnyer popular kat daerah Kulaijaya ni. Diharapkan pihak sekolah lepas ni buat majlis mcm ni dengan tarikh yang lebih baik supaya lebih ramai budak STARP'ians akan dapat turut serta.