Monday, October 12, 2009

Beraya Bersama Iconians..

Raya.. raya.. raya... dan raya.... 3hb. oktober yang lepas kirrule berkesempatan untuk beraya ke rumah icon2 di sekitar johor..so kami bergerak dgn 3 buah kereta...




rumah pertama yang dituju ialah rumah Suff di Taman Cempaka yang kebetulan makcik nyer sedang melansungkan majlis perkahwinan.....



(Sekitar Rumah Suff)

kemudian kmi bergerak ke rumah Boy di Kipmart Apartmen...





(Sekitar Rumah Boy)



Dari Rumah Boy kami terus ker Taman Universiti ke rumah Yus..



Tak sempat amek gmbr kt sini so kirule post gmbr makan jer ler...

Dari Rumah Yus kami ke Rumah Aan di bukit Saujana.


(Sekitar Rumah Aan)
dan kemudian terus ker Tebrau untuk ke rumah Aleph..

dari umah aleph trus bergerak balik ker rumah masing2..

5 comments:

Mawar_berduri said...

wah..beraya sakan nampak ?..huhu..

Kirr_rule said...

xder le sakan mner pun ni pun atas ajakan rakan2 icon

Afzainizam said...

salam kat kamu dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
sorry kerana kesibukan kami tak sempat nak lawat ziarah kembali...

raya beraya foooyoooh ko berputar sekitar johor ngan 3 bijik kereta beb...lazat-lazat makanan yang terhidang tu..... aku tak dapat berhari raya cam tu bersama rerakan pasal dah memulakan kerja yang bertimbun...

alfatihah buat pemergian yang telah meninggalkan kita... harap kita tabah dan sabar... kerana Allah mengasihi lagi mereka...

Kirr_rule said...

@ Azli thnks dr kirrule dr pihak keluara arwah.. jempot dtg rumah mkn2 raya kn sebulan

syafixhebat said...

klu korang nak tau, pix yg kat ketiak tu. haaa.... tu la ketiak aku. wakakakak...