Wednesday, July 22, 2009

Xtvt time xder keje....

ni lukisan tuk raya ni heheh
lukisan ni plak lukisan y memula krule buat da lme sgt da ni
yang ni plak lukisan kedua y krule buat tgh2 mlm time idea dtg dok pulun buat sampai pg hahhaha

lukisan ni idea dr internet so krule balik keje trus buatnmpk jer senang tp ssh jgk.. krule gne kaler gold n background putih

lukisan ni sama dgn lukisan y atas die tp di but keesokan ari nyer.
die ni ad kembar tp da bg kt org tinggal ler sensorng die heheheh
korunk pun mesti ad xtvt time xder keje kn bak kater org.. xder keje g cari keje.. hahhaha
lau krule nyer xtvt krule suker melukis walaupun tak berbakat tp bole ler jgk menghias bilik krule yang kecik tu..so ni ad lah sebahagian dr keje-keje krule time free..maybe next entri krule akan tunjukkan mcm mner nk buat sendri lukisan dari awal sampai akhir cz .. dr awal lukisan krule ni krule wat sendri jer.. save budget cket... so dgn adnyer xtvt ni xder ler kiter buang masa cam tu jer kn... xder ler mengikut gejala-gejala sosial yang melanda dunia ni..so slamat parent pun ske tgk anak2 die duk umah jer kn.. hahha matilah kn perasan baik huhuhu atleast bole jual and dapat duit btul tak.. lau laku kayo ler krule hehehhehehbest2 nt nk lukis bunga2 plak ler hahhahaha
p/s - abaikn gmbr y diambil tu ok hahhaha men snap jer

10 comments:

razzi@ajeet said...

tak sangka aku ko pandai melukis.. lawa ape lukisan ko.. desgn tok kad raya tue kasi ler aku.. hehehe

AdeLaide NinaSe.. said...

nice.. i love it!!

Kirr_rule said...

wahai razzi@ajeet sejak ble plok lukisan tu jd design tok kad raya huhuhuhu

Kirr_rule said...

adelaide ninase - thnks

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

wah..krule nie macam student art and design (reminds me to my old classmate who did art and design)

cantik lukisan krule..nak isi masa lapang.. buat benda camtue ada pakedahnya kan..krule

cheerss

Kirr_rule said...

hahhaha aper ler minah kiwi ni mmg ler krule budak art n design keje pun jd graphic designer hehehhe

razzi@ajeet said...

wahahahahaha
pakcik salah baca lerr

lukisan tok raya.. pakcik ingat lukisan tok kad raya
wagagagagag

ayie said...

ho..ho....
cantek..cantek....
ghajin gak ang yerk....
bakat dah ada tuh...

Kirr_rule said...

tu ler pakcik ajeet len kli bce ler bebetul huhuhuhu

Kirr_rule said...

ayie - xder ler cantik mana ayie oi.. lukisan org mls jer huhuhu