Wednesday, July 8, 2009

My Best Ever PJB Family...

Entri Kali ni dedicated tuk My Best Ever PJB Family...

Along, Angah, Alang, Anjang, Uda & Usu.





Betul cakap orang gmbar membawa seribu satu makna kan....semalam time kemas bilik lepas pasang aicond..krule terjumper ler gambar time study kt Politeknik Johor Bahru Batch Julai 2004.... moments yag paling best ialah mse sesi suai kenal tu krule yang xder kenal sesaper tu join ler satu grup untuk wat persembahan pada hari terakhir minggu suai kenal tu.. dekat situ krule kenal adam then kat situ jgk krule kenal kandi dan catt, kandi n catt ni org kedah yang berbangsa siam.


lepas jer minggu suai kenal tu krule diperkenalkn dengan roomate adam, kimi dan jugak jiran adam, azim n wazizi.. azim n wazizi ni sekalas dengan krule kimi dier budak Industrial design, Adam palk budak Diploma Rekabentuk Grafik, nath macam ner kami ni bole rapat
kemudian kmi knal kn kawan-kawan kami dengan Kandi n Catt diorang ni budak perlancongan..

Lepas jer kenal kami sumer jadi rapat sangat ntah macam ner kmi bagi nama gelaran Along, Angah, Anjang, Uda, Acik n Usu. Mana jer kami ad kat situ ler org bole cari kami sumer, bak kater orang kami ni cam belangkas jer, sampai bila kami da duk kt umah sewa pun hubungan kami tetap rapat. sambut birthday. kuar makan. lepak mmg kat memaner jer kami mesti ad ber sama, kenangan x ble luper time diorg sambut besday krule kt umah sewa krule diorg masak kuetiew tomyam wlaupun xder ler sesedap hotel 5 bintang (heheheh) nyer tomyam kami happy sangat.


Sampai skang ni walaupun da hampir 3 tahun kami menghabiskan time blajar kami masik keep in touch.. y krule da lme sangat x jmper Along, Angah, Anjang,Usu & Uder... guys i miss u so much.. harap satu hari nanti kami sumer bole berkumpul dan bergelak ketawa bila teringatkn moment-moment manis kami time belaja kat poli dulu....
( tak lupa jugak kt kenkawan yang kt poli dulu budak SRG A, Intan, Fit, Ilya dan budak kelas yang len-len), Budak Perlancongan Ida, Sue, Mai, Eja (Banyak la yang da luper maaf yer) dan semua yang mengenali krule sebab kenangan bersama korang sumer mmg best dan manis.)

hahah cam nak nanges plak ble tulis entri ni sebab teringat kisah dulu-dulu
thanks guys...

9 comments:

adamLUBA said...

acik...
ada blog rupanya...
alalalallaa...

alang links kay? hohohoho...


adeh! tu laa...
jom buat gath balik...
hujung tahun ni..
kita gi kelah balik..
jom jom...
walaupun rasa cam nak ketuk pala kimi..tp xper..jumpa jer..
blasah laa labuuuu!


sekian,
Alang Luba

lucky said...

switt.. :)

ayie said...

hu..hu...
x sah nanges ..
buruk muka nanti...
biasa la...
smua orang ada kenangan tersendiri...

Kirr_rule said...

tu ler alang org da berzaman ad die jer y xtaw huhuhu....jom jom jom wat gathering ..

apis geriqueee a.k.a reporter PROPARAZI said...

hadoila.
lawajk gler tgk pic ko time stdy.
muke sopan bagai n nerd hokayy...takotttt.
len dr yg aku kenai skang nih..totally change..
hahahha
molot pun skang da x henti2 berckp kannnnnn..

Afzainizam said...

Salam singgah kat blog kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Nice blog susah nak cari member yang camnie.. ok salam persahabatan dari kami ye

AreL said...

ex PJB rupenyew... hik3...

Kirr_rule said...

afzainizam- bole ingt sbb ni ler kenagn paling manis dan indah so mmg x ble lupe nyer

arel- yer ex PJB knaper, arel pun PJB ker

AreL said...

yup... arel student PJB... skang ngah final sem... :)