Monday, February 1, 2010

..:: JOHO + KUKU BESI ::..



hai semua.....BTW
Entri kali ni kirrule nk story kt u guys semua betapa happening nyer SABTU yg lps...
U guys tgk ler Poster JOHO + KUKU BESI ..ha.. tu ler sb knaper SABTU yg lps sgt happening....Walaupun keje aritu (tp half day jer ler) kirrule manage gak sampai kt POST OFFICE sebelum diorg siap berkumpul....n guess wat kirrule dtg sorunk2 taw jgn terkezut.. dgn menebalkn muka 8 inci kirrule g jgk PHOTO OUTING ni....Memula tu mmg segan giler tp lps tu kirrule knl dgn ELY so thnx god kirrule dapat kawan baru...


Guys ni ler ELLY



then lps registration n beli badge JOHO (SGT berterima kasih sb dapat beli badge RARE tu) Ramai org x dapat badge tu antaranyer carl, & Chuck (haha jgn jelez)...so lps divide into few grup..kirrule dgn bergrup dgn leader yusri bachok (my ex batch mse stdy dlu),antara bebudak dlm grup kirrule , Mack, Tasha, Kacu, Bella, Panda, Carl, Elly, & Chuck.. u guys nk taw tak 1st of oll mse time rigister tu diorg ni bole tahan "kerek" he3 tak mo tegur kirrule... huhuhu tp atlast lps knl2 bkn men lg diorg ni hahah bole layan kepala diorg ni he3...




blakang skali PANDA, TASHA, KACU, BELLA (left side)
UNCLE (centre), YUSRI BACHOK, CHUCK. (MACK & CARL maner????)


U guy nk taw tak acara paling best ble kitaorg nyanyi lagu johor kt ROOF TOP PLAZA SENI.. giler arh.. sure we ols adalah org yg pertama sekali nyanyi lagu JOHOR kt atas tu..sebelum tu ad lg benda paling HAPENNING kuku besi tnyer sapa nk gambar die kne shoot pe lg tanpa membuang mse kirule trus jer menawarkn diri .. hahah bkn senang org y kita adore dlm PHOTOGRAPHY ni, lg2 org y FEMES cam KUKUBESI ni nk suh amek pic kite secara FOC.he3 mmg sgt2 teruja ler alangkah best nyer lau dapat pix yg KUKU BESI amek tu.. hahaha
Lepas Selesai Outing kirulle, bella, panda, kacu, tasha n mack lepak kt MY LITTLE CORNER. then u guys taw x kmi jumper saper???? kami jmper ERIC LEONG ...siap pangil die tuk bergmabar lg friendly abes ler dier ni... this is wat we call great entertainer...melayan fan di mana sahaja.. he3



nilah pic kami semasa bergambar dgn ERIC LEONG.


The end of the day - credits to Reza Mohammed

Pendek kater ari tu mmg penuh dgn happening best giler x dapek d gambarkn dgn kata2 he.. so guys y kat JOHO ni pe lg tggu jom kiter meriahkn JOHO...JOHO RAWKS..............

5 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

I kerek ker mula-mula????
haha...sory2...xberniat pn...
kan cam blur2 jugak time kt
ctu...tp ok jer kn bila
da hangout...huhu...
ajar I edit gambar...

Kirr_rule said...

hahhahah........tu ler x knl maka x cinta.....hHAHHAHA

ChUcK SaGaCiOuS said...

haa...taw xpe...
pastu da knal bole
cinta?...haha...
mula2 jer...bkn kerek,
tapi segan jer...
camera u lawa, i pnya
cmpact digital biasa jer :p

Kirr_rule said...

haha nge ngada ler tu kompak pun ttp bole amek gmbr jgk kn ok per....

Sang Harima said...

mantap keluar ngan kuku besi..