Friday, February 19, 2010

....:: Melaka CNY Holiday ::....


Salam Semua...
Rabu (16 Feb 2010) CNY yg lps jack dgn kawan g melaka idea yg di rancang on the spot. he3
Sepatotnyer gerak kul 7pg disebabkn edi lmbt bgn so jadual di lambatkn so kmi pub grak lebih kurang 9.30pg. dan samapi kt Melaka pukul 12.00 t/hari. Lps carik kupon parking kmi pun park keta selama 4 jam da ntrus berjalan tmpt pertama y di takluki Bandar Hilir lps puas pusing punya pusing, jalan punya jalan n x lpe snapin' punya snapin'(keje jack ler tu he3). samapi kt JOnker Street. tp xder pe2 since ari biasa. huhu syg giler...


Model Jonker Street kiteorg haha(1st time eddi kt melaka teruja sgt)


Lepas jenjalan kt Jonker Streetn da pnt pusing kami mkn kt medan selara depan Muzium Samudera.. Bole tahan lauk pauk die sedap.he3 Lepas menikmati @ Sesi Melantak kami masok Muzium Samudera jalan2


Lps Muzium Samudera kami msok kt datran Pahlawan jalan n jalan n jalan then trus lepak kt luar sambil amek2 pic he3 sblum tu kmi berbincang tuk g mner lps tak taw nk g mner jack kol kwn lme yg bukak kiosk kt Jusco so kitaorg pun g sne lepak..


Ni ler pic kt kiosk Nojie's Chocolate
Uguys lau g sne ckp jer member kojeck sure dapt best price he3....lepas lepak n borak2 hampir sejam kmi trus bergerak ker Umbai Perkampungan Ikan Bakar.... lepas sesi melantak sepuas puasnyer... kami bergerak pulang dgn seribu mcm memori dan kenangan kt Melaka. Jack akn dtg Melaka lg so Org2 Melaka tggu jack ok.. he3

3 comments:

nurul nadia said...

jalan jem giler waktu nih..tension jalan depan dataran pahlawan..

Kirr_rule said...

hahaha taw x per.... da ler panas ya amat huhu sabo jer

razzi@ajeet said...

nak cokulat freeeeeeeeee