Monday, August 17, 2009

Icon Fotoshoot..

Hurm... baru berpeluang nk update pasal fotoshoot icon kt Jusco Bukit Indah JB. Fotoshoot ni berlangsung pada 8 Ogos 2009, Tarikh ni sama dengan tarikh Audition MyStarz LG Musim ke 3. Masa fotoshoot tu ni ler 1st time aku jmper Abang Jebat dan 3-5 orang budak icon yang lain. Selain budak icon JB (Haziq, Appy, n ramai lg) ad jugak budak icon Penang yang datang Adam dan Wan Sabah (member lama time study dulu rajin, sungguh rajin diorg ni turun dari jauh, supportive abes!). Walaupun xtvt ni sepatutnyer start kul 11.00 pg tp aku sampai kul 12.00t/hari he3 lmbt sebab bawak parent g brekfast n pasar hahahha. Xtvt hari tu support iconian-iconians yang masuk Mystarz LG n Snap dan snap dan snap gmbr heheh...tu je y taw pun hahahha so ni sebahagian dari gmbr original dr kamera aku tanpa editing .. kekekkeke ni kes mls nk edit le. so korunk tgk jer ler yer.so lau next tieme ad xtvt icon korunk pun join ler kt tmpt korunk. so korunk bole view blog Abang Jebat tuk update info-info tuk kelab Icon ni. So. ni sebahagian dr gmbr2 yang d shoot mse Icon Fotoshoot.


3 comments:

ayie said...

oitsssssssss...
ang pon dah join iconsssssss...
yerkssssssssss.......

Kirr_rule said...

hahah.. ye ler dr duk umah x mendatang kn hasil bole jgk knl2 kwn2 baru sambil kembangkn bisnes SPINZER aku tu hehe tol x?

muhd epy said...

ak nk kje tmpt ko wei.
ak nk ddk rilex je.
boley?