Sunday, August 23, 2009

Hey... It's My Birthday...





Adoyai.. wat malu jerkn tetap nk inform kt orang besday sndrik kt blog hahahha..Wateverler korunk nk ckp y penting aku hepi. Ada akukesah dgn korunk hahah... x bek krulekn bulan2 pose ni ckp bukan2. Tahun ni krule rse bertuah sekali lg besday krule jatuh dlm bulan pose. hahaha tak sabar nk tgu esok aper ler y krule akn dpt kn hadiah tu mmg ler cder tp krule rse ckup dgn ucapan-ucapan dr orang terdekat krule tu pun da ckup wat krule.Hurm... so agaknyer saper ler masih ingt krule punyer besday kn.
Tahun ni genap krule 24 tahun hahah da mkin tua kn ...tp satu y krule ttp pegang "age is just a number. wat makes you matured is how your wilingness toward your future, life n people around you" hurm banyk pengertian tu kn...Andai krule bole jd orang yang significant pada orang len kn bgus. selalu krule terpikir nk jd org y bole bantu org len dlm aper jua cara... hurm da bnyk menyimpang ni hahah.. so sempena menjelang hari jadi krule ni krule harap semua yang menjadi harapa krule dan fmili akan tercapai.krule jgk megharapkn kesihatan yamg baik baik diri krule fmili,dan orang2 tersayang krule. Untuk blogers2 jgk semoga kita semua dapat lebih bnyk masa untuk ber blogging hehehe..
sedar tak sedar jer krule ni da mkin tua hahaha but watever pun life must go on.. hahah


Happy Birthday to Me!!!
video

23 comments:

Afzainizam said...

Happy birthday... Selamat ulang tahun yang ke ??? ke berapa agaknya ....( kami pun Tak tau).. ape pun oklah bulan posa klu nak sambut put masa buka.. jimat kos.. ape pun selamat hari ulang tahun kelahiran anda.. moga panjang umur, murah rezeki.. sihat wal afiat beb.. dari kami iklas mengucapkan http://firestartingautomobil.blogspot.com/

AreL said...

happy birthday kojek... ngeh3... smoge pnjang umo n dimurahkan rezki...

raye kedue nanti wish kat rel plak yerk.. hahahaha!!!

btw, gigi da wokeyh?? hik3...

ayie said...

selamt hari lahir....
eh..eh..dah semakin tua kite ni ek...aih....
umur dah 24..bila lagi nak tamatkan zaman solo ang..he..he....
pehal pon....buat yg terbaik untuk hidup ang...

hafizzuan said...

happy birthday..

b-boy said...

selamat bernak kali ke 24..isy 24 kali dah beranak..hek3

ayie said...

mmmm
weh...ang ditag lagi....
he..he......'smile'

Kirr_rule said...

@ Afzainizam - ni mesti kes x bce entri sampai abes.. huhu da tulistu kt situ yang ke 24 huhuhu..btw Thanks for the wishing.

@Arel - Thank You Very Much for the wishing Arel.gigi x ok lg ler masih sakit n bengkak huhuhu..

@ayie - Thank You Very Much for the wishing Ayie.ERm... menamatkn zamn solo tu lmbt lg ler ayie bnyk lg yang belumtercapai dalam ghidup ni x kn nk bg bini mkn pasir kot huhu kepada sesiapa yang berminat tu tunggu ler yer hahhaha.

@ Hafizzuan - Thank You Very Much for the wishing

@ b-boy - Thank You Very Much for the wishing

@Ayie - ko ni ayie xder keje len mengtag org jer keje ko yer
@

ezany said...

yeeahhhh....HepY BeSDaY

Kirr_rule said...

@Ezany - Thank You Very Much for the wishing .

apis geriqueee a.k.a reporter PROPARAZI said...

hadoila...perlu ker nak hapdet dlm blog smpe mention besday bagai uol...hahahhhaa..gteww la kan ttp nak carot..yg penting ado aku kesah!!
nyway epy besday uolz..

Kirr_rule said...

@ Arepis gerique - haha bkn selalu apis besday aku ni setahun sekali lg pun x sambut kn bio ler grand sket hahha btw thnks for the wish fren 4 ever k

apis geriqueee a.k.a reporter PROPARAZI said...

mowtippp lirik raye ada skali dlm ko nye comment...'sethn sekali'
rayer lmbt lg lahhhhhhhhh....
grand sgt ker besday uol 2..hahahha..
nnt ptg aku beli kuih kat bazr kta celebrate k..
ke nak mkn nasik lmk kat wak kentot..hahaha
fwend 4 eva ker uolzzzzz....

Kirr_rule said...

@ Apis gerique - grand dgn cara len ler bkn sambut kt hotel bagai apis oi.... sambut cam gini jer ler y grand ..NAsi lemak wak kentot ler uol.. kn uol x pnh lagi mkn nasi lemak wak kentot y fofular kt kulai ni..uol pnh ker x kn so jom r mkn nasi lemak wak kentot

apis geriqueee a.k.a reporter PROPARAZI said...

xmauk aku try mkn..mesti wak 2 kentot dlu kat nasik lemak aku 2 .pas2 bru bg mkn..
choiiiiiiiiii

Kirr_rule said...

@ Arepis gerique - tu y menyedapkn die uol lau x uol x windu nk mkn nasik lemak tu lg hahhaha

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

Happy Birthday Kirrule.. selamat ulang tahun ke berapa erk??

Soorry la kirrule...minah x dapat hantar hadiah ke apa..maklong la minah duduk jauh..kirrule pun faham kan ..

kalau minah kat malaysia..dah lama minah send hadiah hari jadi..apa2 pun..

SELAMAT HARI JADI KIRRULE DARI MINAH KIWI

razzi@ajeet said...

happy belated birthday...

Kirr_rule said...

@ minah kiwi - thnks minah wish pun da ckup buat krule thanks

@ Ajeet - thanks ajeet for the wishing

KiTTuN said...

~HaPpY BeLaTeD BuFdAy~

shahMikhael said...

happy birthday!!

Kirr_rule said...

@ Kittun - Thanks kittun for the wish

@shahmikhael - Thanks Shahmikhael for the wish

muhd epy said...

hpy bday bnyk!!!!!!!
wahahahaha
24 aug yg ke 24..
cool..

Kirr_rule said...

@ Epi - taw x per best kn epy hahhaa