Tuesday, September 15, 2009

Ucapan Menyambut Aidilfitri kepada blogers2 dan semua

Entri kali ni kirrule nak ambil kesempatan ini tuk mengucapkan
"SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AILDILFITRI"
Firstly untuk insan yang paling kirrule sayang dan cintai "Cinta" Cinta semoga kasih syg kita berkekalan ayul sayang akan "Cinta", Parents kirrule, adik beradik kirrule, teman-teman n sahabat-sahabat kirrule, tak lupa jgk kepada pembaca http://www.kirrule.blogspot.com/, dan seluruh umat islam di mana jua mereka berada. Semoga Aidilfitri tahun ni membawa lebih keberkatan dalam diri kita semua.
Pada yang balik kampung tu hati-hati bawak kereta, yang naik bas tu juga berhati2 jangan beli tiket kat ulat tiket kang ada yang tak beraya ...naya jer nt. Kepada yang knal kirrule n famili tu jempot ler datang rumah coz tahun ni agak meriah ler rumah kirrule sb makcik n sedara mara dari Perak akan berhari raya di johor. Orang kampung plak dtg beraya kt bandar hahhaha...tak per yang penting raya tahun takkan sama dgn hari raya yang dulu-dulu.....Walaupun begitu banyak dugaan nk beraya tahun ni tapi nmpak nyer kami akan tetap raya semeriah yang mungkin heheheh...

Bulan Ramadhan Telah Berlalu,
Hari Kemenangan Telah Datang,
Mari Bersihkan Jiwa Dan Kalbu
Dari Dosa Yang Bergelumang
.

3 comments:

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

salam kirrule

di kesempatan ini Minah Kiwi ingin menyusun sepuluh jari tangan dan sepuluh jari kaki.. so 20 jari la..itu tak termasuk biskut jari dan fish finger ... dah jadi lebih dari 20 jari..

eh kat mana tadi..hah...Minah Kiwi ingin memohon maaf zahir dan batin selama kita kenal melalui blog though never met each other coze distance obstacle.

di kesempatan ini Minah Kiwi juga nak say thanks kerana Kirrule rajin support plus comment on my every new entry that Minah Kiwi publish.. appreciate sesangat

Terlanjur berbicara..Selamat Hari Raya Aidil Fitri ikhlas dari Minah Kiwi

Kirr_rule said...

@ minah kiwi - u r most welcome minah...terima kasih jgk buat minah kiwi sb selaluvisit my blog y xseberapa nk d bandingkn dgn blog minah tu.. kecil rasanyer huhuh ape2 pun
Selamat Hari Raya Aidil Fitri dr kirrule buat minah kiwi

i'm shin... i'm inesen said...

selamat hari raya ek... maaf zahir batin.. jemput dtg umah ek