Sunday, September 6, 2009

Majlis Berbuka Puasa


Entri kali ni krule nk berkongsi dgn semua yang ahad semalam krule berbuke puasa dgn kawan sekolah ramai jugak yang memunculkn diri lebih kurang 20 org termasuk pasangan diorg . tp bukan semua y bawak pasangan pun cme ad 4 org jer yang bawak pasangan diorg sorunk tu akan bertunag x lme lagi n kapel2 yang len tu da bertunang tunggu masa jer nk kawen he3.
Kami berbuka puasa di Hotel Good Hope skudai. Makanan kt situ mmg x terkata ler bnyk nyer biasa la buffet katakn.. disebabkn nrule dtg agak lambat sesamapai jer kt sne table diorg da penoh dgn makanan tanpa buang masa krule pe lagi cepat2 g amek makanan takot nt y best2 krule tak dapat makan haha3 bunyik cam tamakan..krule x amek nasi pun tp kwn krule ad amekkn krule nasi beriani. krule mkn sket jer then mkn bendalah len cam rojak asma y best tu, kuih2 buah2 di sebabkn ramai kwb2 y da lama x jmper krule mkn ala kadar then jmper n borak2 dgn kwn krule. pada krule mkn tu xder ler penting sgt tp y paling penting "Quality of Time" dgn kwn2 tu sb bkn selalu dpt jmper kn. lps berbuka y ad y g solat kmi menyambut buffday girl salah seorg kwan rapat kami Siti Aslina ataupun kmi panggil die E.T. lau korunk nk taw mner satu E.T. ni ler muker buffday girl y agak malu2 kucing tu..


Lepas2 mkn2 n borak2 kmi pun beransur pulang dgn memori y indah.Bguskn lau selalu dapat bersama kawan2, member2, teman2, sahabat2. lepas ni kmi plan nk konvoi berhari raya plak. g beraya beramai2. so korunks sumer tgu jer ler nt krule update new entri.

7 comments:

Olive Tree Guitar Ensemble said...

Hi, it's a great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

Djebat said...

waa..acik, brape bajet otel tu?
klu best & bbaloi, jom icon buka kat stu lak..
hahahahaha

Kirr_rule said...

@ Abg Jebat - x mahal sgt ler abg jebat RM29.00 jer sorunk. tp baik g kt danga bay tu LC catering RM21 jer dgr tp x sure. buffet terpanjang lg..

ayie said...

weh,...rain bukak puasa kat luar...
mai la bukak puasa kat prlis lak...

Kirr_rule said...

@ ayie - hahha dekat sgt ler ayie nk bukak pose kt perlis huhuhu

QieFLy si Dolce said...

hehehe....nampak hectic puasa ni kan :P

Kirr_rule said...

@ qief xder ler bz mner pun huh biasa jer ler