Friday, March 5, 2010

Argh... tidak aku di TAG.. (da lme tak kne TAG he3...)

1. Adakah anda rasa HOT?
hahaha malu nk ckp tp kekadang ye kot,
mse dalam bilik n time tgh belek2 rupa diri hahahha (malu syial...)

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang

3. Cerita pasal gambar
Pic ni ad dalam window mse beli CPU ni, Unik n len dr y len so i letak ler
4. Bila kali terakhir makan pizza?
5 Januari 2010
5. Lagu terakhir anda dengar
Bad Roamance- Lady GAGA awesome song...
6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
Berfesbuk ler aper lg he3
7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Kojek, Jack, Khairul, Acik, Ayul, Awoi,

8. Tag lagi 8 orang
Arepis Iffun Ezany Ajeet Ayie Abid Mack Shin

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
tu ler bestprenz aku... arepizz aku syg sama kamoo....

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
Semoga berjaya dalam aper jua bidang yang ko tgh buat skng ni

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
ouh i taw tp x bole bg taw he3 A***t

12.Bagaimana pula dengan no.4
semoga die bahagia dgn kapel die tu.. semoga ke jinjang pelamin .. hahha matilh..

13. pesanan kepada orang no.6
Semoga k0 berjaya dgn cemerlang, semester akhir ko nt

14. kata-kata cinta untuk orang no.2
Cinta mencintailah sampai ke syurga... matilah bole ker dowk bole ker ko tu sampai syurga hahahha
15. Adakah no7. dan no.8 ada persamaan
hahah sah2 dirg xder persamaan he3
16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
1-bru berjinak dgn DSLR
2-Suker lepak kt My Little Corner (jalan dhoby)
3-Suker pakai Croc
4- nek keta KIA spectra
5- aper lg eak.. adoyai....sgt baik sebab tlong bawak lense kamera saya untuk d repair he3
(da lme x di tag he3 seronok jgk buat tag ni hahahha)

6 comments:

razzi@ajeet said...

menchik taw kene tag mcm ni... huhuhuhu

nak tag ko semula leh x???

Kirr_rule said...

haha ok ler best per men tag2 ni hah jgn tag aku balik x aci r.. t aku tag ko balik bru ko taw

ChUcK SaGaCiOuS said...

wrong fact!!!
the person who tagged
u this...rides KIA
Spectra 1.6GS...haha

Kirr_rule said...

opssy... hhha silap ker hahha
t i btolkn ok hahahha

apis geriqueee a.k.a reporter PROPARAZI said...

gtewww la..ko amamg memahami soalan tag ini..
bravooooooooooooooo..

Afzainizam said...

Afzainizam said...
Salam Dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~@@@@~~~~~
“Dari Daik pulang ke Daik
Sehari-hari berkebun pisang
Budi baik dibalas baik
Dalam hati dikenang orang”

“Tingkap papan kayu bersegi
Sampan sakat di Pulau Angsa
Indah tampan kerana budi
Tinggi darjat kerana bahasa”
~~~~~@@@@~~~~
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

woooo dah lama tak dengar perkabaran dai kamu... sorry dah lama cari blog ni hilang dari jejak... kini dapat bertemu kembali... syukur lah