Monday, March 1, 2010

My Work Space


My Work space...hahahh dream on babe
Not on earth my dream will hv this at my work space

Have you guys ever dream to have sumting like diz on ur workspace.. hahha as a designer sure ppl realy sumting like this as their work space which is a place they spend most of their time here. huhuhu but for me the reality is this huhu so sucks....

Pandangan dari depan mata aku

Pandangan depan mata aku kalo aku intai ke kanan

Pandangan sebelah kanan aku

Pandangan sebelah kanan bawah

Pandangan belah kiri aku
Botol air aku sebelah kiri (sehari 2 botol wooo bole abis)
Pandangan bahagian atas
pandangan dari depan
Bahagian Production blakang department aku


Last but not least my favorite spot
Cute cat with my name..frm EVA material
my design cut using company machine ... hahah
....::Update::.....
Ni table opismate aku bru jer letak kucing tu kt monitor die
ni bru jer siap td..aku namakn monitor frame "the landing cat" hik hik hik..
p/s:- buat yinling agar ko tak busan tgk monitor ko yg tak shantek mcm monitor aku hahhaha
( lau korunk pasan kt gmbr pandangan atas kt table n monitor aku ad gmbr kucing ni y blum potong lg he3)

9 comments:

ezany said...

comel sgt cat tue..nk satu jeck..huhuhu

ChUcK SaGaCiOuS said...

now i bleh imagine...
how were u sitting dkt
office tu...huhu...
yep...cat itu sgt cute...
bos u xmrh ker u tmpal
kt cermin tu?

Kirr_rule said...

ez- huhuhu ingt sng nk buat ker men nk2 jer huhu.. lgpun machne tg hrosak da berbulan opangill engineer diorg dr china x dtg2 repair hu3

Kirr_rule said...

chuck- hahha ad i kesah i kn sorunk jer melayu so kne ler bertimbang rse dgn i ha3

razzi@ajeet said...

nanti desgn muke ajeet.. nak lekat 1 opis.. hehehe

Kirr_rule said...

hahahha lps tu semua int jack buat rupe org niggar hahhaha

Joe_Hans said...

gudluck!!

nizaa said...

cat tu sangat comel..er 1st time tgk...sian tak? hehe

Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

Kirr_rule said...

joe - thnks jo

nizaa - ok jer lps ni bole ler selalu tgk kn kn k n....