Tuesday, November 16, 2010

AWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wah blog jeck's dapat award .....




hahaha jeck's tak pernah dapat award ni 1st time dapat award dari blog
http://iqhwaniah.blogspot.com/ thanks yer coz sudi bagi award kat blog jack ni...
tapi kan...catik ker blog jack ni biasa jer ad lg banyak blog yang lebih cantik dari blog jack ni hahahah merendah diri plak kan org da bg tu amek jer la ye tak hahahah seronok dapat award sebab teruja tak pernah dapat award... thanks again...so jeck's rse jack pun kne jawab soklan ni

~7 Things about me~

1- Jack suker Mendesign & Photography (nama pun grafik designer )
2- Jack suker giler kt kucing persian tapi jack tak pernah bela pun...he3 (poyo kan suker persian jer)
3- Jack suker suker tengok kartun (macam budak-budak kan)
4- Jack suker makan Italian Food (berangan nk g Italy)
5- Jack suker buat kek (bile sedap org puji bangga taw)
6- Jack tak suker berambut itam (feeling korean mentang2 ler ramai org ckp jack cam korean ha3)
7- Jack tak reti berenang & takot dgn air yg dalam & tempat tinggi (haha lawak kan)

~Perlu bagi award ny kat 10 blogger lain~

1-http://sembilandecember.blogspot.com/
2-http://tamaoserizawa.blogspot.com/
3-http://flizzy86.blogspot.com/
4-http://normj1001.blogspot.com/
5-http://sayabudaktembam.blogspot.com/
6-http://emiliaemira.blogspot.com/
7-http://bewiful0ve.blogspot.com/
8-http://adrinaqamarina.blogspot.com/
9-http://amirtangkak.blogspot.com/
10- da tataw nk pass kt saper huhuhu

Sekain TQ..

14 comments:

nadia said...

tengs..

hehehehe :)

Iracy Cinte said...

haha..
jeck, t kte p Italy same2..
nk p gak sne..
p Verona..
haha~~

ahmad jo said...

thanks jeck... nti aku amik eh..

selamat ari raya aji.. ;)

Kirr_rule said...

nadia- welcome

iracy cinte- nk ker u ikot i huhu

ahmad - sure... selamat hari raya

alinac lover said...

suka ek dpt award!

Emilia Emira said...

huhuhu jeck kene blaja berenang neh...^^,

Iracy Cinte said...

ta..
i main ckp jew..
grr~~

Kirr_rule said...

alinac- ye r 1st time kot

emilia- da ramai org nk aja ble sampai jer jd takot

iracy cinta- jgn la marah hik hik hik

AiN Z said...

tahniah dapat award.. :)

Kirr_rule said...

ainz- thanks ainz

Firdaus =) said...

tahniah coz awk dapat award!

Iracy Cinte said...

ta touching la jeck..
rlex2 keh~
haha~~

Kirr_rule said...

firdaus - thanks daus

iracy cinte - meh merelexkn diri kn k nk n

bidadarihijau said...

ecehhh..suke eh dapat award..congrate2