Wednesday, November 24, 2010

Caffe Cafe

Kali ni jack nak share dengan kawan-kawan semua dengan restoran kegemaran jack Restoran Caffe Café terletak di taman perling. Restoran ni menyediakan authentic Italian dishes and also one of the Italy original taste Cafe at Johor bahru yang memang best and superb …Restoran ni memang signature dishes die “Tiramisu” Memang “To Die For” la dia punya Tiramisu ni. Last time jack pergi jack makan “Seafood Calzone” (sebutan die KAL-ZO-NY)memang sedap la .BTW da lme jack nak try makan Calzone ni tapi asyik tak berkesempatan jer….Da banyak Dishes kat sini jack da try, antara dishes yang memang marvelous pada pendapat jack la Baked Chicken, Seafood Baked Penne, Tiramisu, Calzone, and black ink pasta and most of food kt sini tak pernah meghampakan jack..




Ni la rupa Seafood Calzone


Tiramisu yang “to die for” tu


Baked Seafood


Environment kat situ pun cozy jer… btw jeck sure tmpt ni akan full house bila valentine sebab tempat ni memang romantic ….then if kawan-kawan jack datang ke Johor memang jack akan datang bawak diorng makan kat sini mmg, and diorg pun akan suka dengan restoran ni . all the food yg di sediakn oleh tokey kedai ni Mr. wong ni memang to die for la…price die pun affordable so guys yang kt JB bole la g dating kt sini. Yang BF bole la candle light dinner dengan GF kat sini, yang GF plak bole la ajak BF mkn kt sini he3 sure romantik nyer nanti .

Caffe café
No 270, Jalan Persiaran 1, Taman Perling, 81200 Johor Bahru.
07-237 0233

13 comments:

miemen said...

mak oii~sedapnya tiramisu tue...setepok plakk...arghhh~lapaq2!!!

azura samsuddin said...

kalau dekat sekarang juga terjah cafe tuh... sedapnyenye tgk makanan2 itu

Kirr_rule said...

miemen - mmg sedap la tiramisu tu paling best kt JB taw

Azura- if dtg jb singgah la sne mmg x rugi taw

kakyong said...

salam tersinggah ke mari...
amboi sedap2 semua... terliur... ;)

http://www.kakyong.com

Kirr_rule said...

kak yong mmg seap la kak yong sb tu masok if x sedap nk review pun xbest he3

kema said...

tiramisu tuh mcm sedap jer.... huhu~

bulanisakmar said...

menarik oh! akan cuba, tq ^^,

Kirr_rule said...

kema & bulanisakmar u guys mesti kne cuba ,,, da cuba bru la u guys aksn craving for this tiramisu selalu

Nur said...

wow...look nice la...
asal x amik pic sekeliling..leh tgk camna environment dia..:D

Fiza said...

air liur suda meleleh 1 baldi.. hak3

Kirr_rule said...

nur - next time i amek pic tu k

fiza- cepat amek baldi extra tambah he3

Iracy Cinte said...

portion besa sumenye.. skew3..!

Irshadim said...

macam besar je tiramisu dia. eh, apasal kita tak penah lepak sini?